Вживаний Dodge Durango зі США: більше, але дешевше

4 березня 2021

Це родич Jeep Grand Cherokee, причому довший за нього та має сім місць. Але коштує дешевше.

Сучасний Dodge Durango за колісною базою на 13 см довший за Jeep Grand Cherokee. А кузов довший на 25 см – задля третього ряду сидінь. Цікаво, що обидва ці авто мають допрацьовану базу від Mercedes-Benz ML W164.

Dodge Durango дещо простіший за конструкцією від "Джипа", а також має більш просту трансмісію. Даний екземпляр має повний привід Quadro Track 1 – з вільними диференціалами та без понижаючих передач. В ньому не буває пневматичної підвіски, лише пружинна. Також не буває вибору режимів їзди бездоріжжям.

Також цікаво: огляд вживаного Jeep Grand Cherokee

Під капотом Dodge Durango можуть стояти лише об'ємні мотори: 3,6 Pentastar, 5,0 Hemi, 6,2 Compressor, 6,4 Hemi. А от дизеля чи бензинового двигуна об'ємом 3 літри, як на Jeep Grand Cherokee, в нього не ставлять.

Зовні цей автомобіль виглядає дуже агресивно, але в салоні досить простий.

Він більш комфортний, ніж "Джип", з прицілом на комфорт та сімейність. Але якщо хочеться поганяти, навіть найменш об'ємний двигун в 3,6 літри дозволяє це зробити. До першої сотні він розганяє величезний кросовер за 8,1 секунди. А витрата пального становить 14-18 літрів на сотню в місті.

Модель 2018 року обійшлась власнику майже в 30 тисяч доларів.

Дивіться відеоогляд Dodge Durango 2018 року: