Які двигуни отримає нова Toyota Camry

10 листопада 2023

Нова Toyota Camry отримає гібридну силову установку та повний привод.

За декілька днів до дебюту Camry дев’ятого покоління, Toyota оприлюднила нове фото автомобіля – на ньому частина корми з шильдиками HEV та AWD. Перший вказує на гібридну установку, другий – на повний привід.

Читайте також: Кур’єр на Toyota Camry довірився навігатору та в’їхав у озеро з карасями

За неофіційними даними, в основу моделі ляже платформа TNGA-K, на якій побудовано й актуальне покоління Camry. У гаму двигунів увійдуть турбомотор об’ємом 2,4 літра та 2,5-літровий «атмосферник», а ось V6 з лінійки приберуть. Привід буде переднім або повним, а коробки передач – шести- та восьмиступеневі «автомати».

Запорука беззаперечної якості та довіра виробнику шин полягає у комплектації ними нових автомобілів, які сходять з конвеєрів автозаводів. Наразі кожний третій автомобіль виїжджає з конвеєра на шинах Continental. Шини Continental встановлюються на понад 800 моделях різних автомобілів.

Рекламна інформація

Є й деякі подробиці про оснащення: залежно від ринку, у нової Camry буде різний салон — «цифровий» у Китаї та більш класичний у США. Що стосується змін в екстер’єрі, то модель матиме оптику в стилі нового Prius, а силует седана стане більш спортивним.

Виробництво Camry дев’ятого покоління стартує на початку 2024 року, навесні автомобілі вже мають бути в салонах дилерів. Коли новинка з’явиться в Україні, поки невідомо, але точно не раніше літа наступного року.