Bugatti Chiron Noire – для тих, кому не дістався La Voiture Noir

2 грудня 2019

"Карбон-Шірон" вийде в двох версіях загальним накладом у 20 екземплярів.

Французька марка навесні представила єдиний в своєму роді гіперкар La Voiture Noir, котрий став найдорожчим автомобілем зі створених Bugatti. Створений на честь легендарного купе 1950-х, він і сам швидко став іконою, а отже тепер можна присвячувати особливі версії моделей йому.

Дивіться також: Tesla Cybertruck вперше серед білого дня проїхалась вулицями міста: відео

Bugatti Chiron Noire Sportive та Chiron Noire Élégance – суть одне, але в першому випадку кузов гуперкара демонструє свій карбоновий підшкірок і матові поверхі, а в другому він вкритий чорною фарбою і густим шаром лаку.

Версія Noire Sportive являє собою зразок абсолютної темряви, єдиним проблиском в якій є срібний логотитп марки. Noire Élégance відрізняється полірованим алюмінієвим молдингом, що опоясує двері, та блискучими колісними дисками.

В інтер'єрі обох версій Chiron використовуються матеріали виключно чорного кольору і багато карбону. В моторному відсіку працює W16-турбо потужністю у 1500 к.с.

Bugatti оголосила про наміри випустити 20 екземплярів чорних Chiron Noir, а розпочати роботу над ними планує у другому кварталі наступного року. Вартість Bugatti Chiron Noire починається від 3 мільйонів євро.

Також цікаво: Aston Martin DBS Superleggera Concorde Edition хіба що не літає