Чоловік перевдягнувся жінкою, аби скласти іспит на права, замість матері

17 грудня 2019

60-річна пані багато разів намагалась самостійно оновити своє водійське посвідчення, але їй це не вдавалось. На допомогу виріший прийти люблячий син. У досить незвичний спосіб.

Марія Ск'яво з Бразилії тричі провалювала тест з водіння, перш ніж її 43-річний син Хейтор вирішив їй допомогти. Чоловік вбрався в одяг матері та вирушив на екзамен замість неї.

Дивіться також: Відео: жінка заправила бензином пластикові пакети

Хейтор зробив собі макіяж, жіночу укладку волосся, вдягнув окуляри, нафарбував нігті та став справді схожим на свою матір. Як у фільмі Хічкока “Психо”. І йому майже вдалось здійснити задумане, якби не кілька дрібних деталей. Екзаменаторка Алін Мендонса звернула увагу на незвично високий голос і досить незграбні манери “жіночки”. Якби того дня екзаменатором був чоловік, він, можливо, й не звернув би увагу на такі дрібниці.

“Спочатку я нічого не помітила, тому що тільки закінчила тестування п'ятого кандидата і трохи втомилася”. Однак сидячи поруч з ним в машині, вона почала відчувати дивне занепокоєння через цю “пані”, хоча й не могла збагнути, що саме не так – настільки якісним було маскування Хейтора. Про всяк випадок вона попросила “Марію” ще раз показати посвідчення особи. Тільки звірившись з фото, вона збагнула, що перед нею інша людина. Після цього Мендонса викликала поліцію.

В результаті хорошому синові було висунуто звинувачення в шахрайстві та спробі ошукати державний орган. Його відпустили під заставу, проводиться розслідування інциденту, після якого на Хейтора чекає суд. Чоловікові загрожує тюремне ув’язнення.


Фото: Хейтор Ск'яво перевдягнений у свою матір / FocusOn News

З одного боку, чоловік вчинив благородно, по відношенню до своєї матусі. З іншого ж – якби панянка таки отримала своє посвідчення, до пуття не вміючи їздити, це могло б погано закінчитись і для неї самої, і для оточуючих.

Також цікаво: Дружина таксиста з немовлям їздила в багажнику машини, аби упіймати чоловіка на зраді