Чоловік з жінкою півтори тисячі кілометрів везли дітей у багажнику

7 грудня 2018

У той час як на задньому сидінні машини з комфортом їхали дві німецькі вівчарки.

63-річний Майкл Фі та його 32-річна подруга Ембер Фройденштайн були затримані поліцією міста Каспер у штаті Вайомінг за те, що перевозили дітей у багажнику автомобіля.

Дивіться також: Помічники Кена Блока з Hoonigan перетворили дитяче ліжко на спорткар: відео

Видання Аutoevolution, посилаючись на місцеву пресу, повідомляє, що парочка виїхала зі штату Арізона і подолала майже 1500 км з дітьми у багажнику. Дітлахам приблизно 6 та 10 років. Випадковий свідок помітив це неподобство на АЗС, коли меншому з дітей дозволили пересісти з багажника у салон – добрі дорослі виділили йому місце у ногах переднього пасажира. Що ж до заднього ряду сидінь, то там знаходились дві німецькі вівчарки.

На суді обвинувачені сказали, що посадили дітей у багажник, оскільки у салоні бракувало місця. Про те ж, аби поміняти дітей з тваринами місцями або ж взагалі не брати їх у подорож, для Фі та Фройденштайн взагалі не було мови.

Більше того, повідомляється, що парочка збиралась повернутись до Арізона у той самий спосіб, але цього разу з трьома дітьми. Який тип кузову мав автомобіль цих людей – невідомо, та сподіваємось, що це був не седан. Ким доводяться дітям дорослі, також не вказано. Наразі обоє порушників відбувають 30-денне покарання у в’язниці.

Дивіться також: Повний провал FCA у EuroNCAP: Jeep Wrangler отримав 1 зірку, Fiat Panda – 0