Citroёn представив концепцію C5 Aircross на Паризькому автосалоні: фото

13:10, 14 жовтня, понеділок

Новий сімейний кросовер C5 Aircross отримає нову мову дизайну бренду, а також дещо додасть в розмірах. До того ж модель отримає електрифіковану силову установку.

В рамках Паризького автосалону, Citroёn офіційно представив концепцію майбутнього покоління кросовера C5 Aircross. Автовиробник розповів, що модель збільшилася в розмірах і отримає чіткішу мову дизайну порівняно з його попередником, зберігаючи акцент на комфорті та практичності.

Читайте також: Продажі Stellantis продовжують падати

Новинка заснована платформі STLA Medium, яка сумісна з двигунами внутрішнього згоряння, гібридними та повністю електричними силовими агрегатами, тому покупці зможуть обрати будь-який варіант, залежно від власних вподобань.

Компанія Citroen назвала дизайн нового C5 Aircross «щільним, мускулистим і спрямованим на аеродинаміку». Стиль моделі нагадує поточні C3 і C3 Aircross, проте відрізняється кількома елементами для покращення аеродинамічної ефективності, зокрема, маленькими “крильцями” на задній стійці.

Також цікаво: Представлено новий Citroen С3 Aircross

Архітектура STLA Medium вже лежить в основі таких успішних кросоверів, як Peugeot 3008/5008 і Opel Grandland. Французький не розкрив усіх деталей майбутньої новинки, проте, очікується, що вона розділить успіх вищезгаданих моделей, завдяки широкому асортименту силових агрегатів та привабливій ціні.