Дощ із доларів: з броньованого інкасатора на шосе висипалась купа готівки

22 листопада 2021

Люди збирали, гадаючи, що можуть залишити гроші собі. Але правоохоронці іншої думки та вже переглядають відео й фото з місця події, щоб знайти усіх, хто потрапив під дощ із доларів.

З невідомих причин в інкасаторському автомобілі компанії Brinks, що перевозив старі купюри для знищення, відчинились задні двері. Автомобілісти масово зупинялись, щоб збирати гроші, які вмить рознесло вітром по окрузі.

Дивіться також: У Києві злодій за 15 секунд вкрав фари з Porsche Cayenne: відео

Подібне вже траплялось не раз, зокрема і з інкасаторськими машинами компанії Brinks – у 2018 році у вантажівки також несподівано відчинились задні двері на ходу, через що близько 600 тисяч доларів розсипались по шосе. І ось дежавю: знову машина Brinks, знову відчинені двері та гроші на дорозі. Можливо, інкасаторській компанії варто знайти іншого постачальника вантажівок.

Інцидент трапився у Каліфорнії в ранковий час, коли на шосе було багато автомобілів. Автомобілісти зупинялися і бігали, збираючи гроші, а також фільмуючи усе для соцмереж чи на згадку. Обидві речі не мали сенсу, оскільки гроші належить повернути, а відеозаписи та фото, розміщені у соцмережах, дозволять правоохоронцям знайти якщо не всіх, то хоча б більшість збирачів.