DS готує новий флагманський електричний кросовер

12:00, 28 червня, п'ятниця

Шпигуни помітили тестовий прототип майбутнього електричного фастбек-кросовера під назвою DS8. Відомо, що модель буде заснована на платформі STLA Medium від Stellantis.

За чутками, нова модель від французського автовиробника отримає ім’я DS8. Шпигунам Carscoops вдалося зробити декілька фото екстер’єру та інтер’єру тестового прототипу.

Читайте також: Гібриди марки DS автоматично перемикатимуться на електрику в екологічних зонах

Родзинкою інтер’єру є нове кермо DS з чотирма X-подібними спицями, що нагадує футуристичний концепт DS Mi 21 Manifesto. Окрім цього, в салоні є похила центральна консоль з фізичними кнопками та повернутий в бік водія дисплей мультимедіа.

Модель має кузов фастбек-кросовер, тому дещо подібний до своїх побратимів по концерну, таких як Peugeot 408 і Citroen C5 X. Відомо, що модель заснована на платформі STLA Medium, яка сумісна з як з переднім, так і з повним приводом й здатна запропонувати потужність від 218 до 387 кінських сил.

Також цікаво: Представлено новий Citroen C3 Aircross

Раніше DS заявила, що всі моделі, які будуть представлені з цього року, будуть «виключно 100% електричними», проте, також не виключено, що згодом лінійку поповнить варіант PHEV. Очікується, що дебют моделі відбудеться пізніше цього року.