Duster отримав від Prior Design 400-сильний мотор, широченний кузов та все для бездоріжжя

28 грудня 2020

Поряд зі звичайним Duster тюнінгована машина виглядатиме як  м'язистий велетень Халк, порівняно зі скромним професором Брюсом Беннером.

Фахівці німецького тюнінг-ательє Prior Design представили свій другий тюнінг-проект для Dacia Duster за цей рік – перший був спортивним, а другий орієнтований на бездоріжжя. Новий комплект тюнер обіцяє вивести на ринок наступного року.

Дивіться також: Найчорніший автомобіль у світі вкрили сяючою пудрою і це справжній космос

Prior Design Duster 4x4 Offroad Widebody має такий же широкий кузов, як і представлений раніше спортивний варіант Prior Design Duster Widebody. Та замість заниженої підвіски у позашляхової версії кліренс збільшений, замість стильних великих коліс, тут маленькі колеса з позашляховими шинами з високим профілем та грязьовим протектором. А рейлінги на даху Duster 4x4 Offroad працюють за призначенням.

Фото: Prior Design Duster 4x4 Offroad Widebody / Prior Design

Зміни у Duster 4x4 Offroad Widebody включають посилену підвіску, збільшений на 2 сантиметри дорожній просвіт, ковані колеса з шинами BFGoodrich All Terrain T/A, силовий передній бампер, розширені пороги та колісні арки, додаткову світлодіодну оптику, захисні накладки на задні ліхтарі, багажник на даху, шноркель та каркас безпеки всередині.

Тюнери попрацювали і над силовим агрегатом “Дастера”. Як і у спортивної версії, у позашляхової під капотом буде 400-сильний агрегат, випробування якого можна побачити у відео нижче.

Вартість набору тюнінгу Prior Design Duster 4x4 Offroad Widebody поки не оголошена, однак відомо, що спортивний комплект коштує в Німеччині від 11 687 до 16 464 євро.