Джеймс Мей протестував Tesla Cybertruck: яку оцінку він йому надав

16:10, 12 вересня, четвер

Джеймс Мей виклав нове відео у власному YouTube-каналі про досвід водіння електричного пікапа від Tesla. Загалом, колишній ведучий Top Gear схвально оцінив Cybertruck.

Попри те, що Мей не є великим фанатом пікапів та електромобілів, Tesla Cybertruck отримала схвальний відгук від нього, навіть попри те, що її кузовні деталі були погано підігнані й ведучий був змушений визнати, що пікап виглядає незвично квадратним.

Читайте також: Tesla може показати Robotaxi вже 10 жовтня

Мей назвав Cybertruck «дитячим», «досить жартівливим» і «насправді дуже бадьорим», але додав, що він «радий, що він існує». Він також додав, що не має жодної думки щодо дисплеїв у автомобілях Tesla, які містять усі елементи керування, адже вони вимагають, щоб водій відводив погляд від дороги, щоб змінити деякі налаштування.

Джеймс заявив, що не хотів би мати Cybertruck у своєму гаражі, але був вражений його дизайном та продуктивністю. Окрім цього, він навіть звернувся до Ілона Маска.

Також цікаво: Електромобілі Tesla тепер самостійно під'їжджають до власника: відео

Ведучий запропонував генеральному директору Tesla застосувати мову дизайну Cybertruck для менших моделей, розміром з Model Y, або Model 3, адже стиль електропікапа є привабливим.