Електрокар з дивним іменем ORA Good Cat нагадує дитинча Porsche та Mini Cooper

12 вересня 2020

"Хороший кіт" чи "Гарний котик" оснащений одним електромотором на 143 сили та здатний долати на одному заряді до 500 кілометрів.

ORA – це суббренд компанії Great Wall, під яким випускаються виключно електрокари. Чергова новинка марки виявилась крихітним хетчбеком преміум-класу з незвичайною назвою і видатними характеристиками.

Дивіться також: Sandero, Sandero Stepway та Logan 2021 представлені офіційно

Good Cat має дуже дружній дизайн, у дизайні якого відчувається вплив популярних європейських компактів – Volkswagen Beetle, Fiat 500, Mini Cooper та Porsche 911.

Фото: ORA Good Cat / Carscoops

За даними Car News China, “Добрий кіт” має довжину 4235 мм, ширину 1825 мм, висоту 1596 мм і колісну базу 2650 мм. Двоколірна схема кузову електрокара повторюється всередині, в інтер’єрі використовується еко-шкіра.

Задня частина Good Cat особливо цікава, оскільки замість традиційних задніх ліхтарів вона має вбудовану в заднє скло світлову панель, а також два тонкі горизонтальні ліхтарі/відбивачі на бампері.


Потужність ORA Good Cat забезпечує електродвигун на передній осі, що продукує 143 к.с. та крутний момент у 210 Нм. Повідомляється, що пробіг електрокара на одному заряді становить 501 км за вимірами NEDC. Новинка з’явиться у продажу в Китаї 25 вересня.

Дивіться також: В'єтнамська компанія VinFast показала свій "президентський" кросовер