Електричний кросовер Fisker Ocean коштуватиме дешевше за Tesla Model 3

28 листопада 2019

Фірма відкрила прийом замовлень на свою новинку, котрій обіцяно багато цікавих властивостей. Клієнти почнуть отримувати свої замовлення не раніше 2022 року.

Екологічний кросовер Fisker Ocean буде конкурентом Model Y, а цінник матиме менший, ніж найдоступніша модель “Тесла”. При купівлі в лізинг.

Також цікаво: Склоочисники Tesla будуть лазерними

Американський стартап Fisker оприлюднив інформацію про ціни на свій новий електричний кросовер Ocean Electric, напередодні виходу у світ 4 січня 2020 року. Новинка буде пропонуватись клієнтам через лізингову програму, ціни починаються від $379 на місяць з депозитом у $2999, за найдешевшу з п'яти доступних комплектацій. Замовити Ocean можна вже зараз через фірмовий додаток Fisker, для цього необхідно внести депозит у $250.

За інформацією виробника, сонячні панелі на даху Ocean забезпечувать йому додаткові 1600 кілометрів ходу щороку. А дальнобійність на одному заряді акумуляторів становитиме не менше 480 кілометрів. Також виробник стверджує, що “Океан” матиме “найвищий п’ятизірковий рейтинг безпеки”.

Батарейний кросовер вже охрестили “веганським”, завдяки використанню в ньому значної кількості матеріалів, виготовлених шляхом вторинної переробки. Частину сміття, з якого зроблений автомобіль, дістали зі світового океану – звідси і назва моделі.

Фото: Fisker Ocean / Fisker

Кросовер буде оснащений двома електромоторами, по одному на кожну вісь, а в перспективі отримає твердотільну тягову батарею, котра дозволить покривати на одному заряді відстань у 800 кілометрів і заряджатиметься за кілька хвилин.

Також цікаво: Новий Kia Sorento 2020 показав своє обличчя: перше фото