Gran Turismo Sport дає кожному шанс перемогти Льюїса Хемілтона

29 листопада 2019

На того, кому це вдастсься, чекає цілком реальна слава.

Вважаєте себе надзвичайно вправним водієм? Доведіть це, перемогою над чинним чемпіоном світу Формули 1. Льюїс Хемілтон кинув виклик усьому світу.

Також цікаво: Відео: піт-стоп в невагомості від Red Bull Racing

Потрапити в чемпіонат Формула 1 мріє багато професійних гонщиків, та вдається це одиницям. А здобувати перемогу за перемогою і стати чемпіоном випадає шанс лиш обраним. І тепер, щоб ним стати, не потрібні величезні фінансові вкладення та роки підготовки.

Усе, що потрібно – придбати гру Gran Turismo Sport чи завантажити останнє оновлення для неї, та показати кращі результати, ніж у чемпіона Формули 1 Льюїса Хемілтона.


На віртуальних треках Gran Turismo Sport вашим суперником буде шестиразовий чемпіон світу Формула 1. Гравцям пропонується показати кращі результати, ніж у Хемілтона. Потрібно зазначити, що у грі зафіксовані результати пілота команди “Мерседес” не з реального світу, а саме кращий ігровий час.

Останнє оновлення Gran Turismo Sport також розширило список доступних автомобілів, включаючи представлений у жовтні 1005-сильний електрокар Jaguar Vision Gran Turismo.


Також цікаво: Цей McLaren Senna не має жодної кінської сили, але швидший за будь-який гіперкар (відео)