Honda виводить на ринок США Monkey і Super Cub 2024, про Європу поки мовчить

29 серпня 2023

Прихильників квадроциклів для сільськогосподарських робіт чи бажаючих мати класичний мотоцикл для вулиці бренд Honda сповна вдовольнить модельною лінійкою 2024 року.

На днях Honda America анонсувала три нових моделі квадроциклів, а також показала дві свої найпопулярніші моделі miniMOTO – Monkey та Super Cub C125. Акценти у квадроциклах виробник зробив саме на їх використанні у фермерських господарствах.

Лінійку "квадриків" поповнюють моделі FourTrax Recon, TRX250X і TRX90X. Скажімо, Recon розробники рекомендують для використання на фермах. Цей сільський роботяга отримав 229-кубовий двигун з електричною трансмісією і кнопковим перемикачем. Для шанувальників класики є традиційна коробка передач з ножним перемиканням передач.

Читайте також Honda покаже новий малокубатурний мотоцикл

Хот-доги бувають не лише з сосискою! Наприклад, на WOG з'явились хот-доги з кебабом із духмяними травами, приготованим за класичним рецептом. Кебаби на WOG бувають яловичі чи курячі. Обидва дуже смачні.

Рекламна інформація

Кольористика тут на усі смаки. FourTrax Recon можна замовити у кольорах Avenger Red, Black Forest Green або Krypton Green. Ціни стартують з 4799 доларів.

Щодо моделей TRX250X і TRX90X, то зовні вони схожі, але відрізняються тим, що перша має двигун об’ємом 229 куб. см з ручним зчепленням, тоді як TRX90X оснащена меншим двигуном об’ємом 86 куб.см з напівавтоматичною трансмісією. Обидва продаються в кольорах Nitro Red або Solstice Orange.

Квадроцикли 2024 модельного року розраховані на різні потреби, під різні фінансові можливості і смаки покупців. Фото: Honda

Ціни на TRX250X починаються від 5399 доларів, а цінник на менш потужний TRX90X бере відлік з 3499 доларів.

Два мотоцикли, що почнуть продаватися у 2024 році, повертають шанувальників двоколісної техніки до стилю початку другої половини минулого століття.

Читайте також Honda розробляє подушки безпеки для мотоциклів

Новачок-довгожитель Monkey належить до групи компактних байків. Він має оновлений двигун об’ємом 124 куб. см з уприскуванням палива та гальмами з ABS. Його можна замовити в кольорах перлинна туманність червона, перлинно-чорний за ціною від 4299 доларів. В продаж надійде у вересні.

Розробників Honda потягнуло у ретроспадщину: просто так задля забаганок у фахівців такого рівня нічого не робиться… Фото: Honda

Щодо Super Cub C125, то це найбільш знаковий мотоцикл виробника, який Honda коли-небудь мала з моменту його запуску в 1958 році. За цей час продано більше 100 мільйонів таких байків.

Модель 2024 року також оснащена чотиритактним двигуном об’ємом 124 куб. см з уприскуванням палива. Тут є електричний стартер, а ось з приводу кольору, то продається виключно у перламутрово-сірих барвах. Буде доступний з жовтня за 3899 доларів.