Hyundai Tucson 2021: дизайнер зняв з корейського кросовера камуфляж

21 жовтня 2019

Рендери на основі шпигунських фотографій, як правило, виявляються досить точними, тож можемо кинути перший погляд на майбутню новинку Hyundai.

Дизайнери портулу Kolesa останнім часом активізувались – минулого тижня вони попрацювали над шпигунськими знімками Volkswagen Transporter T7, а тепер віртуально зняли обгортку з популярного корейського кросовера. Погляньмо, як може виглядати новий Hyundai Tucson.

Дивіться також: Volkswagen Transporter T7: опубліковані рендери на основі шпигунських фото

Вже кілька разів Hyundai Tucson потрапляв на очі шпигунам під час польових випробувань. Фото- та відеоматеріалів виявилось достатньо для створення реалістичних рендерів на їх основі. Головна зміна, яка чекає на Tucson 2021 модельного року – двоповерхова передня оптика, як на нових Santa Fe і Palisade. Також в око впадає масивна решітка радіатора, котра візуально об'єднана з вузькими фарами головного світла.

Фото: шпигунський знімок та рендер Hyundai Tucson 2021 / Motor1, Kolesa

Кузов нового покоління Hyundai Tucson стане більш рель’єфним, а його профіль – більш стрімким, за рахунок похилої задньої частини даху.

Фото: шпигунський знімок та рендер Hyundai Tucson 2021 / Motor1, Kolesa

Дата прем'єри нового Hyundai Tucson поки невідома, однак за попередньою інформацією, новий корейський кросовер дебютує ближче до середини 2020 року, як модель 2021-го.

Також цікаво: Фантастичний Geely Icon став серійним і власнику такого "китайця" можна позаздрити