Jeep Renegade отримав нову спеціальну версію

19:55, 30 липня, вівторок

Компанія Jeep презентувала нову спеціальну версію поточного Renegade під назвою Willys Edition, яка буде доступна виключно для ринку Бразилії.

Попри те, що актуальний Renegade був представлений 10 років тому, автомобіль досі має популярність на різних світових ринках й протримається на конвеєрі включно до 2027 року, коли дебютує нове покоління кросовера.

Читайте також: Стала відома вартість Jeep Compass 2025

Як повідомляє Autoevolution, ексклюзивна для ринку Бразилії версія Willys Edition відрізняється фарбою Recon Green та ексклюзивними наклейками, які видно на кузові, капоті, передніх крилах і задніх стійках. Також він має кілька затемнених елементів та їздить на 17-дюймових колесах, взутих у всюдихідні шини.

В салоні модель отримала спеціальне тиснення Willys на сидіннях. Він також поставляється зі шкіряною оббивкою, спеціальними бічними порогами, люком, двозонним кондиціонером, 7-дюймовою цифровою панеллю приладів водія та 8,4-дюймовий дисплеєм інформаційно-розважальної системи.

Також цікаво: Електричний Jeep Gladiator стане конкурентом Tesla Cybertruck та Rivian

Водночас двигун та трансмісію залишили стандартними: 1,3-літровий двигун з турбонаддувом на 188 к.с. та 270 Нм крутного моменту, поєднаний з дев'ятиступеневою АКПП й системою повного приводу. Вартість обмеженого видання становить 31 877 доларів. Тираж Willys Edition в Бразилії обмежений 500 одиницями.