Хочете купити авто у Естонії – будьте обережні, щоб не придбати ось це

28 січня 2019

Химерного вигляду "каретомобіль" виставлено на продаж за чималі гроші.

Якщо люди не звертаються до вас “Ваше Високопреосвященство”, навряд чи вас зацікавить виставлений на продаж у Естонії модифікований Chrysler PT Cruiser 2001 ркоу випуску.

Також цікаво: Дивитись і плакати: аукціон битих машин у Дубаї показали на відео

Сам по собі PT Cruiser “на бляхах” має стилізований ретро-вигляд, однакневідомі автори кастом-проекту з Естонії пішли далі і перетворили вінтаж на справжню классику. Не в сенсі вічних цінностей, а лише з вигляду.

Прибудована частина кузову з вигнутими шибками, з середини виглядає краще, ніж зовні, до того ж обладнана зручними кріслами, музичною системою та яскравою підсвіткою.

Фото: Chrysler PT Cruiser виставлений на продаж в Естонії / Аutoplius

Скоріш за все, Chrysler, що продається на Autoplius за 32 тисячі євро, був створений для роботи у лімузин-сервісі, однак з якихось причин не може приносити власнику гроші у цей спосіб. Цікаво, що вартість автомобіля приблизно у 30 разів вища за середню ринкову – Chrysler PT Cruiser на тому ж сайті оголошень можна придбати за 800-2500 євро.

Зазначимо, що автомобіль обладнано стандартним 2-літровим бензиновим двигуном потужністю у 140 кінських сил, має автоматичну коробку передач і кондиціонер. Пробіг машини у оголошенні не вказаний. Відповідно до оголошення, автомобіль знаходиться в Естонії.

Також цікаво: Кращі вживані авто з Європи: рейтинг польських механіків