Кріштіану Роналду стане обличчям китайського бренду Wey

16 травня 2018

Компанія Great Wall, котрій належить марка Wey, серйозно налаштована підкорювати Європу, Америку та решту світу. Першою глобальною моделлю стане кросовер VV7.

Марка Wey з’явилась у 2016 році і одразу була заявлена як преміум бренд. До 2020 року китайська компанія планувала вийти на світовий ринок, але потужні інвестиції і прихильність публіки спонукали Wey прискорити строки.

Минулої осені на Франкфуртському автосалоні китайська марка вже встигла представити свої кросовери, повідомивши, що першою з конвеєра зійде модель під назвою VV7. Будемо сподіватись, що на шляху до дилерів кросовер змінить назву на щось зручніше для вимовляння, інакше до преміум-сегменту йому буде дуже важко дотягнутись.

Також цікаво: Туристи ледь не стали сніданком гепардів (відео)

Так чи інакше, а Wey вже запустив маркетингову кампанію. Нещодавно компанія підписала угоду з телекомпанією CCTV на рекламно-спонсорську підтримку трансляцій з чемпіонату світу з футболу. А минулого тижня у Мадриді було укладено угоду між Wey та відомим футболістом Кріштіану Роналду, котрий грає зараз за мадридський клуб Real. Футболіст стане обличчям бренду. Сума контракту Роналду і марки Wey не названа.

Wey VV7 є середньорозмірним кросовером, що оснащується дволітровим турбомотором потужністю 235 к.с. Як і інші моделі марки, цей SUV позиціонується як преміум, з відповідною ціною.

Також цікаво: Криву подобу Bugatti Chiron продають за $5000