Кріштіану Роналду відвідав Ferrari, щоб замовити собі дуже особливий Monza SP2

14 травня 2021

Прославлений футболіст наніс візит італійському автовиробнику, аби підібрати "суперексклюзивний червний" колір для свого спідстера.

Кріштіану Роналду не потребує представлення ні для любителів спорту, ні для любителів автомобілів. Це найвідоміший у світі професійний футболіст і один із найзахопленіших колекціонерів суперкарів. І його новий автомобіль повинен бути справді дуже особливим, якщо змусив Роналду особисто відвідати штаб-квартиру Ferrari.

Дивіться також: 35 найдорожчих автомобілів у світі в 2021 році

Видання Corriere Della Serra повідомляє, що Роналду приїхав у Маранелло за персоналізованим Monza SP2. Це один із 499 спідстерів (за іншими данними з 200) Ferrari з лінійки особливих автомобілів Icona. У рамках цього проекту італійці випускають лімітовані серії сучасних машин, натхненних легендарними моделями минулого. Monza SP2, як і його одномісний двійник SP1, являє собою Ferrari 812 Superfast без даху і навіть без лобового скла. Вартість суперкара становить від 1,6 мільйона євро, а масштабну модельку Ferrari Monza SP2 оцінили у 9,5 тисяч євро.

Фото: Ferrari Monza SP2 / Ferrari

Можливо, колекція автомобілів Роналду не менш відома, ніж його здобутки у футболі, адже в його гаражі знаходиться один з найдорожчих і вражаючих автопарків, що належить публічній особі. Скоро колекція поповниться новим скарбом. Настільки цінним, що Роналду зустрічали у Ferrari гонщики Чарльз Леклерк і Карлос Сайнц-молодший, а також чинний президент Ferrari Джон Елкан.

Якщо інформація підтвердиться, Роналду приєднається до дуже ексклюзивного списку зіркових власників дуже особливої ​​Monza SP, в якому вже є Златан Ібрагімович, гонщик Макс Ферстаппен та знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі.

Фото: Кріштіану Роналду в гостях у Ferrari/ Ferrari