Китайський Nissan показав новий люксовий кросовер "для своїх"

19 листопада 2019

Марка Venucia належить спільному підприємству Nissan та Dongfeng. Фірма готується вивести на ринок чергову серійну модель, прообразом якої став ефектний концепт The V.

Серійне виконання концепта Venucia The V вперше показали на знімках. Поки що безіменний кросовер Venucia вийде в продаж у 2020 році.

Дивіться також: Канадійці представили "цивільний" бронетранспортер "на кожен день"

П'ятимісний позашляховик довжиною 4,7 метра оснастять гібридною силовою установкою. Китайські ЗМІ стверджують, що кросовер Venucia стане первістком модульної платформи, яка ляже в основу інших моделей бренду, а техніку успадкує від материнського альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi: зокрема, під капотом новинки працюватиме 1,5-літровий турбомотор Mitsubishi потужністю в 140 кінських сил. Підтримку ДВЗ здійснюватиме 48-вольтовий стартер-генератор в складі мілд-гібридної установки.

Фото: новий кросовер Venucia / Autohome.com.cn

Офіційний дебют нового кросовера Venucia очікується до кінця цього місяця. За попередньою інформацією, вартість позашляховика буде близькою до ціни купеподібного Venucia T90, котрий вже продається у Китаї і коштує близько 17 950 доларів. Планів на вихід за межі Піднебесної марка Venucia не має.

Також цікаво: Red Bull побила власний рекорд з найшвидшого піт-стопу в Формулі 1