Lexus RX 2021 отримав версію Black Line та нові опції для базової версії

28 серпня 2020

RX отримав таке виконання слідом за седаном GS та купе RC.

Незважаючи на назву виконання Black Line, у Lexus RX зовсім не обов’язково має бути чорним. До того ж, виконання Black Line буде доступне для RX F Sport.

Також цікаво: Mercedes-Benz розпочав зворотній відлік до прем'єри нового S-Class

Спеціальне видання Black Line додає темні акценти екстер’єру та інтер’єру. Найпомітнішим в оновленні є набір чорних 20-дюймових колісних дисків. Також у чорний колір пофарбовані бічні дзеркала, молдинги на боковинах та решітка радіатора. Сам кузов може бути забарвлений у один з двох кольорів: білосніжний Ultra White та блакитний Grecian Water.

Салон RX Black Edition оздоблений чорною шкірою з білими акцентами та прошивкою синього кольору. Спеціальні килимки для підлоги, панель бардачка та вантажний килимок також є частиною пакету. Покупці також отримують спеціальний комплект багажу Zero Halliburton з логотипами Lexus.

Спеціальне видання Black Line пропонуватимуть з бензиновими та гібридними силовими агрегатами. Перша має під капотом 3,5-літровий V6, що продукує 295 кінських сил, тоді як гібрид поєднує цей двигун з електромотором і має загальну потужність у 308 сил. Lexus випустить 750 примірників бензинової моделі та 250 гібридних.

У США Lexus RX Black Line 2021 модельного року можна придбати за ціною від 51 600 доларів за RX350 або за 52 905 доларів за RX450h.

Фото: Lexus RX Black Line 2021 модельного року / Lexus

Крім лінійки Black Line, кросовер отримав також незначні зміни в оснащенні. У стандартну комплектацію RX350 і RX450h включено систему моніторингу сліпих зон з попередженням про перехресний рух ззаду, дзеркала з автоматичним складанням та автоматичним затемненням салонного.

Дивіться також: Aston Martin DB5 Junior – це дитячий електромобіль з дорослою ціною