Магазини краси забезпечать жіночий підрозділ ЗСУ пікапами

11:11, 11 жовтня, п'ятниця

Місячник продажу у мережі магазинів косметики сувенірних пікапів покликаний протягом жовтня зібрати кошти на придбання потужних позашляховиків для жіночого підрозділу ЗСУ.

Задум чудовий: кожен відвідувач EVA може зробити внесок, придбавши в магазині або на сайті сувенірний пікап. Весь прибуток від продажу машинок у період з 1 жовтня до 1 листопада включно буде спрямовано на закупівлю автівок для захисниць.

Які автомобілі конкретно будуть закуповуватися, не повідомляється, але це мають бути "потужні" автівки з повним приводом. Вочевидь, організатори проєкту попередньо визначились в марках та моделях пікапів, вивчили ціновий діапазон такої техніки, але допоки деталі не озвучують – все буде залежати від зібраної суми.

Читайте також Безпілотний пікап для військових представили в Києві

Незвична форма збору коштів проводиться в рамках благодійної ініціативи "Краса і Сила" за участю мережі магазинів EVA, благодійної організації "ГеройCar" та проєкту домашніх фітнес-програм для жінок Dreamfit.

Кожен придбаний сувенірний пікап у мережі EVA є своєрідним донатом в забезпечення позашляховиками наших захисниць.

Маленькі автівки здатні стати чудовим сувенірним подарунком для дорогих людей, новим експонатом у добірці колекціонера чи цікавою забавою для дитини.

Пікап обладнаний інерційним механізмом, що дає змогу самостійно керувати транспортним засобом, розраховуючи його швидкість і динаміку.

Читайте також Легковий броньований пікап для армії назвали NIKO

"Ми хочемо ще раз підкреслити важливу роль жінок, які не менш сміливо, ніж чоловіки, виконують бойові завдання на передовій. Підтримка жіночого підрозділу – це не просто визнання їхніх заслуг, але й намагання забезпечити їм належні умови для ефективної служби", – зазначили в EVA.

Якщо кожен з 1000 діючих в Україні магазинів EVA продасть протягом жовтня хоча б п’ять таких сувенірів, то вже набереться сума для придбання одного пікапа.