Маленький Форд виставили на 402 метри проти двох великих Мерсів (відео)

29 листопада 2019

Три автомобіля зовсім різних класів, але зі спортивним характером, немов випадково зустрілись на світлофорі.

Автори каналу Carwow знають, що таке нестандартний підхід і щоразу користуються ним, при виборі суперників для чергового випуску свого шоу.

Також цікаво: Аеродинаміка Tesla Cybertruck виявилась кращою, ніж у традиційних пікапів

Ford Focus RS з 2,3-літровим чотирициліндровим турбомотором має продуктивність у 350 кінських сил. Однак у випуску представлена радикальна тюнінгова версія моделі від ательє Mountune з апгрейдами мотора приблизно на 15 тисяч доларів, що забезпечило хетчбеку максимальну потужність у 520 кінських сил і 700 ньютонметрів крутного моменту.

Проти нього на пряму виставили 585-сильний повнопривідний “Гелік” Mercedes-AMG G63 та 612-сильний універсал Mercedes-AMG E63 S. Чи має легкий, але слабкіший хетчбек шанси перемогти потужніших і важчих суперників? Ведучий сподівається, що його Focus RS має непогані шанси.


Заїзд на прискорення на чверті милі універсал E63 виконав за 11,2 секунди, G63 пройшов 402 метри за 12,4 секунди, а Focus RS знадобилось 12,5. Повторний заїзд не змінив позиції автомобілів.

У тесті на гальмування переможцем виявився E63. На другому місці опинився тюнінгований спорт-хетч, а G63 зупинявся довше всіх.

Також цікаво: Gran Turismo Sport дає кожному шанс перемогти Льюїса Хемілтона