Місія з виживання закінчилась пожежею, навіть не розпочавшись

25 вересня 2018

Ютубер хотів показати глядачам своє життя на лоні природи, однак біда прийшла трохи раніше, ніж можна було очікувати.

Навряд чи загоряння автомобіля хоч у одному випадку було на краще, та халепа, що спіткала Кейсі Кайзера з США – суцільний збіг нещасливих обставин.

Любитель пригод і ведучий YouTube-блогу Coyote Works Кейсі Кайзер, вирушив у чергову мандрівку, добре підготувавшись до усіляких несподіванок, котрі можуть трапитись за таких умов. Однак того, що трапилось, передбачити було неможливо – дорогою Jeep Wrangler Кейсі несподівано задимівся.

Також цікаво: Ось що буде, коли смикнути електричне ручне гальмо на швидкості 190 км/год

Чоловік хотів зазирнути під капот, аби спровувати усунути несправність, однак як тільки відкрив капот, звідти вирвалось вже справжнє полум’я.

На щастя у машині був вогнегасник. Однак він не допоміг. Як і кілька літрів питної води. Так Кейсі Кайзер опинився посеред пустелі без машини, більшої частини свого спорядження, іжі та води. До найближчої автодороги – близько 50 км.


Після усіх цих нещасть, що за якихось десять-п’яинадцять хвилин пережив Кейсі, йому поталанило принаймні в одному: він зміг відправити свої GPS-координати приятелю, завдяки чому чоловік був врятований вже наступного дня. Досі незрозуміло, що спричинило загоряння, та на щастя усе краще, ніж могло бути.

Також цікаво: Skoda оновила газову Octavia