На продаж виставили Subaru WRX з фільму "На драйві"

14 липня 2020

Продавець на eBay повідомляє, що це тюнінгована WRX 2006 року, яка була задіяна у сцені з пограбуванням на початку фільму Baby Driver.

Оскільки автомобіль використовувався для трюків, він був оснащений силовим агрегатом від WRX STI – 2,5-літровим опозитником з турбонаддувом на 300 к.с.

Також цікаво: На Закарпатті продають монстр-трак ГАЗ за 25 тисяч євро

Модифікації не закінчуються заміною двигуна, оскільки стант-кар оснащений кованими поршнями, зчепленням Exedy Stage 1 та заднім диференціалом з обмеженим ковзанням Cusco. Модель також має гідравлічне ручне гальмо та передній диференціал OS Giken.

Оскільки решта автомобілів, використаних у фільмі, були червоними, цей WRX був перефарбований у відповідний колір. Він також оснащений панеллю приладів WRX STI та іншими “функціональними аксесуарами для STI”.

Фото: Subaru WRX з мотором STI / Carscoops

На момент написання розмір ставок становить 19 000 доларів США і це єдина ставка. За лотом спостерігає 16 користувачів і можна припустити що до завершення торгів, через шість днів його сума може значно зрости, оскільки аналогічний кіно-автомобіль у 2017 році був проданий за 69 100 доларів.

Також цікаво: Nissan GT-R відправили на бездоріжжя у всеозброєнні