Німецька поліція затримала 120 вуличних гонщиків на суперкарах і спортивних авто

9 травня 2019

Ентузіасти назвали свій автопробіг Euro Rally 2019 і збирались проїхати кількома країнами ЄС, однак насолодитись німецькими автобанами їм не вдалось.

“Та ми ж просто розважались”, – кажуть учасники пробігу, однак їхні розваги не дуже сподобались німецькій дорожній поліції, яка обірвала усі веселощі на півдорозі.

Також цікаво: Дивіться повне відео перегонів першої в історії жіночої Формули – Formula W Series

Портал Jalopnik повідомляє, що учасники Eurorally платили по 900 доларів за те, аби потрапити у списки, однак ця сума мізерно мала, порівняно з вартістю більшості автомобілів. Маршрут пробігу був прокладений з Осло до Праги. Організатори стверджують, що вони не мали на меті влаштовувати перегони між учасниками і на дорозі поводились чемно. Однак німецька поліція дотримується іншої думки.


Правоохоронці наполягають, що на ділянці автобану A20 у Німеччині група спорткарів рухалась зі швидкістю більше 250 км/год, що перевищує дозволену на цій трасі. Також копи отримали чимало скарг від водіїв на дорогах, які повідомляли про створення небезпечних ситуацій і перевищення швидкості учасниками пробігу.


Поліція серйозно підійшла до облави на вуличних гонщиків і навіть задіяла в операції гелікоптери.

Також цікаво: За перегорілу лампочку можна потрапити на штрафмайданчик