Нову Hyundai Elantra 2019 показали на офіційних фото

28 серпня 2018

Чи до вподоби вам трикутники?

Компактний південнокорейський седан Hyundai Elantra 2019 модельного року отримав досить радикальне оновлення зовнішності, змінивши хвилясті лінії на гострі кути і грані.

Найпомітнішим елементом дизайну оновленої моделі є головна оптика з трикутними денними ходовими вогнями. Трикутники можна знайти і в інших частинах кузову – протитуманні ліхтарі, задня оптика тощо. Закруглення залишилось хіба що у формі капота та переднього бампера у профіль.

Також цікаво: Перший тест-драйв Tesla Roadster 2020 року показали на відео

Фото: Hyundai Elantra 2019 року / Hyundai

Та не про зовнішність говорить прес-реліз Hyundai – головними змінами виробник вважає новітні системи безпеки, котрими обладнується ця модель. Так у список оснащення оновленої Elantra тепер входять камери кругового огляду, система попередження зіткнень, система утримання рядності та моніторинг уваги водія. Стандартним для усіх рівнів оснащення Елантри стане 5-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи з підтримкою Bluetooth. Топові версії седана матимуть акустичну систему з 8 динаміками та сабвуфером, бездротову зарядку для смартфона та функцію Safe Exit Assist, яка попереджає водіїв машин, що наближаються, про відкриті двері.

Під капотом Elantra змін не відбулось. Як і раніше машину приводить у рух 2-літровий чотирициліндровий двигун на 150 кінських сил, або ж 1.4 турбо продуктивністю у 128 сил.

Цікаво, що 200-сильна версія моделі Elantra Sport, доступна на ринках деяких країн, залишається у старому кузові, а оновлення для неї корейці обіцяють представити пізніше цього року.

Також цікаво: Які нові авто в Україні подешевшали