Нову Skoda Fabia 2021 показали на реалістичних рендерах

26 квітня 2021

Для візуалізації були використані офіційні ескізи хетчбека.

Нова Skoda Fabia покликана повернути моделі втрачену популярність, однак заряду для цього може не вистачити, оскільки передбачається, що хетчбек отримає дефорсований 1-літровий мотор групи Volkswagen.

Дізнайтесь також: Оновлений Volkswagen Polo 2021 представлений офіційно: чотири мотори на вибір і нова оптика

Справи у “Фабії” в Європі йдуть не кращим чином, оскільки минулого року було продано на 37% менше машин, ніж у попередньому, а також майже вдвічі менше, ніж споріднених Volkswagen Polo. Виправити становище покликана нова модель.

Спереду з'явиться вже добре знайома шестикутна решітка радіатора, фари з сучасною світлодіодною начинкою отримають оригінальну форму з завуженням в районі решітки. Уздовж всього кузова від фар до ліхтарів пройде глибока виштамповка, ще одна розташується в нижній частині дверей. Задня частина примітна ліхтарями з оригінальним малюнком світлодіодних габаритних вогнів.

Нова Fabia буде побудована на платформі MQB-A0, яку також використовують VW Polo, Audi A1, Seat Ibiza, а також Skoda Scala і Kamiq. Хетчбек збільшиться в габаритах – довжина сягатиме 4107 мм, ширина – 1780 мм, а колісна база витягнеться до 2564 мм.

Базовим мотором для моделі буде 3-циліндровий 1.0 MPI з двома варіантами потужності – 65 або 80 к.с. Також буде версія з 1,5-літровим 150-сильним мотором.

Прем'єра нової Fabia призначена на 4 травня.

Фото: рендери та офіційні ескізи нової Fabia / Kolesa, Skoda