Opel у Львові презентує власний модельний ряд

4 жовтня 2019

Кожен бажаючий зможе протествувати німецькі автомобілі.

Бренд Opel проводить у Львові OPEL Willkommen TУР: знайомство з автомобілями німецької Марки відбудеться 5 жовтня на території паркінгу ТРК Victoria Gardens (вул. Кульпарковська, 226а).

Дебютна подія вже з успіхом відгриміла в столиці і зовсім скоро – в суботу 5 жовтня 2019 року – паркінг ТРК Victoria Gardens стане ще одним місцем зустрічі оновленої лінійки автомобілів та українських автолюбителів у Львові.

На заході буде представлено увесь модельний ряд марки. Седан Opel Astra пропонує комфорт и німецьку практичність, при цьому вражає ціною та потужністю 140-сильного двигуна. Бізнес-модель Opel Insignia Grand Sport – флагман бренду – демонструє широкий перелік інноваційних технологій. Компактний кросовер Opel Crossland X зацікавить молодіжним дизайном та зручністю маневрування на тісних міських вулицях. А стильний кросовер Opel Grandland X обов’язково стане улюбленцем вашої родини завдяки своєму просторому салону.

Читайте також: тест-драйв Opel Astra.

В рамках OPEL Willkommen TУР кожен автомобіліст зможе не тільки ознайомитись з автомобілями Opel, а також й отримати спеціальні вигідні умови фінансування при його купівлі.

В програмі заходу: тест-драйви автомобілів всього модельного ряду Opel в Україні, частування в форматі стріт-фуд, а також гарний настрій, який забезпечить Artem Nebo, цінні подарунки від партнерів, різноманітні зони з розвагами та яскравими конкурсами

Вхід за попередньою реєстрацією вільний – приєднуйтесь до заходу на facebook.