Поворот не туди: водій пікапа виїхав у потік зустрічних машин (відео)

16 вересня 2020

Кінофраншиза "Поворот не туди" – це типові фільми жахів, в основі сюжету яких лежить невірно обраний водієм напрямок. У відео з дорожньої камери спостереження жахіть намає, однак картина є досить моторошною.

Камери відеоспостереження зафіксували момент, коли пікап, з незрозумілих причин, вклинився у зустрічний рух на чотирисмуговій автомагістралі в Угорщині.

Дивіться ткаож: В Україні міст на дорозі національного значення залатали ганчір’ям

Інцидент стався 11 вересня на магістралі M25-M3. На кадрах видно, як водій синього пікапа Nissan Navara з причепом пригальмовує на прилеглій до шосе дорозі. Однак, замість того, щоб виїхати на шосе, повернувши праворуч, водій Nissan вмикає лівий поворотник і робить різкий лівий поворот, прямо на зустрічний рух. Через мить у нього в’їжджає сріблястий мінівен.

Можна помітити, що водій Navara вдарив по гальмах, незабаром після того, як виконав поворот у невірному напрямку, усвідомивши свою помилку. Однак було занадто пізно, щоб уникнути неминучого, і сріблястий автомобіль врізався у пікап практично під прямим кутом.

На щастя, водій мінівена встиг смикнути кермо перед зіткненням і удар прийшовся не в область дверцят “Навари”, а у задню чверть пікапа та частину причепа, від чого останній відокремився від буксиру. Інші водії змогли загальмувати вчасно, щоб не потрапити в аварію.

Причини, що змусили водія Nissan Navara переплутати “право” та “ліво” та виїхати на шосе таким дивним чином невідомі. На щастя, ця ДТП обійшлась без жертв, хоча водії обох автомобілів отримали значні травми.

Читайте також: Як українські суди виправдовують нетверезих водіїв: схема