Rivian R1T потрапив в ураган Хелен, але продовжив працювати штатно

12:50, 3 жовтня, четвер

Електричний Rivian R1T протягнуло на відстань в 40 метрів в Ешвіллі, штат Північна Кароліна, коли в районі пройшов ураган Хелен. Після того, як власник знайшов своє авто, електричний пікап на диво був готовий їхати далі.

Компанія Rivian раніше заявляла, що електропікап R1T може впоратися «практично з усім». Як виявилось, автівка може витримати навіть надпотужну негоду.

Також цікаво: Пожежа на заводі Rivian знищила 50 електромобілів: відео

Кадрами з наслідками урагану Хелен поділився власник Rivian Джошуа Вінсент Сауер. Він повідомив, що залишив своє авто на парковці в четвер, а вже в суботу знайшов його приблизно в 50 метрах від місця. У своєму відео на Facebook чоловік припустив, що автомобіль віднесли паводкові води.

На кадрах помітно, що фактично увесь автомобіль покритий липким глинястим брудом й мав воду у вантажному відділенні. Однак, коли чоловік відчинив двері авто, Rivian запустився штатно, так ніби й нічого не сталось.

Читайте також: Volkswagen почав процес об'єднання з Rivian

До слова, Ешвілл був одним із районів, які найбільше постраждали від урагану Хелен, оскільки кількість загиблих зросла майже до 180. За даними AP News, це було одне із найсильніших стихійних лих в історії США.