Розкрито час появи наступника Toyota GT86

26 березня 2020

Також відомі дати виходу позашляховиків Toyota Tundra, Sequoia, 4Runner та мінівена Sienna.

Лише один знімок розкрив цілу купу секретів компанії Toyota. “Дорожня карта” – графік автовиробника з виводу нових моделей, показує плани Toyota на найближчі три роки.

Також цікаво: Новозеландський підрозділ Suzuki перетворює Jimny на мініатюрні пікапи

Завдяки цьому витоку, тепер є інформація про терміни появи на ринку кількох моделей японської марки, та якщо в появі на ринку оновлених моделей Tundra чи Sequoia ніхто не сумнівався, то наступник для спортивного купе GT86 до цього часу залишався під питанням.

Та фотографія з дилерської презентації, оприлюднена в інстаграм-аккаунті @allcarnews поставила крапку в суперечках з цього приводу. На слайді вказано, що наступником Toyota GT86 влітку 2021 року стане спорткупе під назвою GR86, розробка якого буде ведеться спільно з Subaru. Крім того, ясно, що спорткар збереже задньопривідну трансмісію та отримає турбомотор потужністю 259 кінських сил.

Восени цього року Toyota поповнить свою лінійку оновленим мінівеном Sienna з гібридною силовою установкою, а також виведе новий кросовер, назва якого не вказана. Плани на 2021 рік включають вихід оновленого пікапа Tundra – це буде третій рестайлінг з 2006 року. А вже у 2022 році японський автовиробник має намір вивести оновлені позашляховики Sequoia і 4Runner.

Дивіться також: З нового Mercedes-Maybach S-Class зняли камуфляж (фото, відео)