Розв’язки біля Києва будуватиме азербайджанська компанія

24 квітня 2020

Будівництвом розв’язок біля Києва буде займатись азербайджанська компанія Evrascon

Про це повідомив Керівник агентства Укравтодор Александр Кубраков.”Обіцяли вирішити наболілу проблему із розв’язками на в’їздах до Києва. Маємо результат – Укравтодор визначив переможців тендеру з будівництва транспортних розв’язок на автомобільних дорогах М-05 Київ – Одеса та М-06 Київ – Чоп”, - написав на своїй сторінці у соцмережі голова Укравтодору.

Читайте також: Новий бюджетний кросовер Skoda назвали Kliq

Розв’язки будуть побудовані на трьох ділянках:

  • будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M-05 Київ – Одеса: Лот 1, км 15+390 (подивитися на мапі: bit.ly/2RDs8uB);
  • будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M-05 Київ – Одеса: Лот 2, км 21+847 (подивитися на мапі: bit.ly/3ei8sGd);
  • будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M-06 Київ –Чоп: Лот 3, км 21+767 (подивитися на мапі: bit.ly/2yZqrkG).

За результатами тендерних процедур, які проводяться у відповідності до правил ЄІБ та ЄБРР переможцем визначено – Euro-Asian Construction Corporation “Evrascon”.

Євразійська Будівельна Корпорація “EVRASCON” (колишня “Azerkorpu”) була створена в 1968 році в Баку при Міністерстві транспортного будівництва СРСР і почала свою діяльність як “Мостозагін-100”. В результаті проведеної приватизації в 2001 році компанія отримала статус акціонерного товариства. Зараз компанія має офіси Москві, Кішеневі, Кизилорді та Бухорі.

Також цікаво: Коли великі автозаводи відновлять виробництво: названо дати