Шпигуни помітили новий Audi S5 Sportback

11:10, 7 червня, п'ятниця

Нова модель посяде місце в лінійці Audi замість актуального покоління S4. Подейкують, що новинка використовуватиме 3,0-літровий дизельний двигун у європейському варіанті та бензиновий V6 для ринку США.

На зображеннях, якими поділився Carscoops, помітно, що новий S5 виглядає візуально схожим на поточний S4 навіть попри суцільний камуфляж. Модель матиме інакшу решітку радіатора з новим сітчастим малюнком.

Читайте також: Українські тюнери прокачали Audi RS Q8 до 1000 кінських сил

Окрім цього, автовиробник оснастить її новими світлодіодними фарами та прихованими дверними ручками. Задня частина має дещо видозмінений бампер, дві пари вихлопних труб, ледь помітний дактейл та світлову смугу, що поєднує ліхтарі.

Повідомляється, що S5 засновано на платформі MLB Evo й версія для ринку США буде пропонуватись з 3,0-літровим бензиновим V6, потужність якого буде становити понад 350 к.с. Окрім цього, інсайдери повідомляють, що попри зниження популярності дизелів в Європі, новинка від Audi пропонуватиметься з дизельним двигуном.

Також цікаво: Audi Q6 e-tron отримав дешевшу версію зі збільшеним запасом ходу

Ймовірно, це буде 3,0-літровий дизельний V6 на 340 к.с. Незалежно від типу двигуна, модель пропонуватиметься з автоматичною коробкою передач та повним приводом quattro. Новий S5 буде доступний в кузовах ліфтбек та універсал.