Сьоме покоління Volkswagen Transporter та Caravelle отримало сім варіантів приводу

14:30, 17 вересня, вівторок

На виставці IAA 2024 у Ганновері комерційний підрозділ Volkswagen представив дизельні, гібридні та електричні версії Transporter та Caravelle.

Нова генерація Transporter вже сьомого покоління. На подіумі йому компанію склала нова Caravelle, що доповнила лінійку фургонів разом із моделями Multivan та California, а також усіма версіями Electric ID і Buzz Cargo.

На презентації у День преси менеджери бренду зробили акцент на повній моторній номенклатурі приводу моделей та їх силових агрегатів. Пропонуються дизельні з переднім і повним приводом, гібридні та повністю електричні моделі.

Читайте також Шпигуни помітили новий Volkswagen Transporter T7

Нові комерційні Volkswagen мають багато переваг: "більше простору, збільшене корисне навантаження, збільшену максимальну вагу причепа та більшу економічну ефективність" як для нового Transporter, так і дев’ятимісного Caravelle.

Фото: Volkswagen

Все пальне, яким українці заправляються на заправках AMIC ENERGY, має найвищу якість. Адже воно виробляється на європейських нафтопереробних заводах (дизель, окрім того, привозять зі США) та відповідає екологічним стандартам Євро 5. Ознайомитися з паспортами якості та переглянути інформацію щодо наявності пального, можна за посиланням.

Рекламна інформація

Нинішній Transporter до споживача йде як панельний фургон Plus, туристичний автобус, а також у версії подвійної кабіни з розширеною колісною базою. У цих комплектаціях опціонально можливий високий дах та подовжена колісна база.

Читайте також Як виглядатиме найбільший позашляховик Volkswagen

Дев'ятимісна модель Caravelle орієнтована на послуги маршрутних перевезень. Для сільських та гірських районів існує повноприводна версія PanAmericana.

Фото: Volkswagen

Тепер під капотом T7 Caravelle та Transporter розміщено сім варіантів приводів. Серед них – три TDI потужністю 110 150 й 170 к.с., причому останні два отримають восьмиступеневу коробку передач.

У версії eHybrid PHEV потужність сягає 232 к.с. Для e-Transporter та e-Caravelle виробник пропонує батареї на 64 кВт-год і три силові варіанти – 136, 218 та 286 к.с.