Стало відомо, коли японці покажуть нове покоління Toyota Land Cruiser

16 січня 2020

Культовий позашляховик наступної генерації має з'явитись вже за кілька місяців. Якщо вірити чуткам.

Японське видання BestCarWeb поширило інформацію про те, що нове покоління “Крузера” представлять влітку цього року, а також ще кілька цікавих подробиць про прийдешню новинку.

Читайте також: Став відомий реальний пробіг Porsche Taycan Turbo S на одному заряді

Так, у публікації сказано, що зі зміною поколінь позашляховика, Toyota відмовиться від восьмициліндрових моторів на користь гібридних силових установок на базі бензинових V6 об’ємом 3,5 літра. Причому називаються навіть приблизні характеристики: близько 300 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Ці цифри близькі до показників продуктивності нинішнього 4,6-літрового V8, однак, можна припустити, що з новою силовою установкою Land Cruiser стане економічнішим у витраті пального.

Ще одне твердження японського видання: Land Cruiser переїде на модульну платформу TNGA, з якою позашляховик стане легшим. Однак при цьому позбудеться традиційної рами, замість якої буде невідома поки конструкція. Крім того, Land Cruiser обіцяють позбавити класичного шестипозиційного автомата, замінивши його варіатором.

Фото: рендери Toyota Land Cruiser 2020-2021 / CarSalesBase

Дебют нового покоління “Ленд Крузера”, начебто, відбудеться у серпні цього року. Але повністю покладатись на ці данні не варто – минулого року японські видання також спекулювали інформацією про новий Land Cruiser, обіцяючи йому зміну індексу з 200 на 300, хоча жодного підтвердження цьому донині так і не з’явилось.

Також цікаво: Молодшого брата Toyota CH-R випускатимуть у Франції