Стрітрейсери користуються нагодою для нелегальних вуличних гонок на спустілих дорогах

26 березня 2020

Майже повна відсутність трафіку провокує любителів швидкості та шукачів адреналіну влаштовувати перегони там, де раніше були затори.

Подібні речі, напевно, мають місце в усіх мегаполісах світу, “закритих” на карантин, однак першими бити на сполох почали канадські поліцейські.

Дивіться також: Відео: порожні проспекти Нью-Йорку нагадують картини з фільмів-катастроф

У той час, як міста по всьому світу вимушено “впали у сплячку”, щоб зупинити поширення коронавірусу, схоже, деякі автолюбителі намагаються скористатись пустими вулицями та магістралями для перегонів, особливо в Торонто, Канада.

Narcity повідомляє, що поліція в Торонто лише за вихідні затримала 18 водіїв, що вирішили поганяти порожніми вулицями міста. Усім правопорушникам пред’явлено звинувачення у перевищенні швидкості (129-170 км/год, при дозволених 90), порушенні громадського спокою та карантину.

Порушники будуть змушені сплатити штраф у 2000 канадійських доларів, отримають мінімум шість штрафних балів у персональному реєстрі водія, будуть позбавлені права керування транспортним засобом протягом тижня, а їх автомобілі стільки ж часу проведуть на штрафмайданчику, повідомляє The Drive.

Місцева влада Торонто через соціальні мережі закликає автомобілістів утриматись від подібної поведінки на дорогах. “Ви можете зневажати власне життя, але, будь ласка, подумайте про інших на дорозі”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Цей поліцейський Subaru 360 – неначе з мультика і його можна купити