Subaru анонсувала вихід оновлених WRX та WRX STI

25 травня 2018

Моделі 2019 року матимуть спецверсії Series.Gray. Ціни вже відомі.

Subaru повідомила, що оновлені 2019 WRX та WRX STI матимуть обмежену версію Series.Gray.

WRX Series.Gray кузов кольору Cool Gray Khaki з чорними акцентами Crystal Black Silica. Спортивний седан буде оснащено чорними 18-дюймовими дисками, LED-оптикою, безключовим доступом та кнопкою запуску двигуна. У салоні суттєвих змін не очікується, оскільки спецверсія готуватиметься на базі топової комплектації з електрорегульованими спортивними сидіннями Recaro та шкіряним оздобленням. Комплектація також включає гальмівну систему JURID.

Читайте також: Subaru відмовляється від славнозвісного симетричного повного приводу

Під капотом WRX Series.Gray буде знайомий дволітровий “боксер” потужністю 268 к.с., поєднаний з 6-ступінчатою ручною коробкою передач. Фірмова система постійного повного приводу має функцію активного перерозподілу крутного моменту між осями. Буде випущено усього 750 таких автомобілів, а вартість у США стартує з відмітки $32,595.


Фото: 2019 Subaru WRX STI / Subaru

Потужніша та крутіша WRX STI Series.Gray пропонує значно більше “апгрейдів”. Модель можна впізнати за чорними 19-дюймовими дисками за якими поміті компоненти високопродуктивної гальмівної системи Brembo. “Сірий” STI матиме спортивну підвіску на компонентах Bilstein.

Також цікаво: Не бита, не фарбована: майстер показав "воскресіння" Subaru Outback

Та найбільші зміни будуть під капотом. Як і решта 2019 WRX STI, автомобілі спецсерії матимуть оновлений 2,5-літровий турбований двигун з новим впуском, посиленими поршнями, поліпшеною вихлопною системою та оптимізованими налаштуваннями блока управління двигуном. У результаті власники оновлених WRX STI матимуть у своєму розпорядженні 310 “коней”. Subaru планує обмежити кількість WRX STI Series.Gray до 250 машин, кожна з яких оцінюється мінімум у $39,695.

Окрім спецверсій, Subaru розкрила інформацію й про вартість звичайних WRX і WRX STI 2019 модельного року. Базова модель обійдеться покупцям у США в $27,195, а топова комплектація STI оцінена у $41,395.

Також цікаво: П'ять відео автомобілістам для гарного настрою у п'ятницю