Suzuki готує 5-дверну версію Jimny

4 травня 2020

Ось так в 2021 році може виглядати 5-дверна Suzuki Jimny.

Suzuki Jimny був одним з найбільш очікуваних міні позашляховиків протягом останніх років. У деяких країнах черга на 3-дверну версію розтягується більше ніж на півроку.

Читайте також: Водій Suzuki Jimny використав пішохідний перехід для розвороту на трасі (відео)

Звісно, такою популярністю гріх не скористатись. Саме з цих міркувань 5-дверний Suzuki Jimny має усі шанси стати реальним. Випуск може початись в 2021 році.

Деяка інформація про новинку відома вже зараз. 5-дверний Suzuki Jimny також матиме довжину не більше 4000 мм. Буде випускатись в Індії

Під капотом, швидше за все, буде 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун з наддувом потужністю 102 к.с. Трансмісія: механічна 5-ступінчаста або класичний 4-діапазонний автомат.

У той час як 3-дверна версія пропонується виключно у повнопривідному виконанні, 5-дверна версія може бути запропонована в версії 2WD, щоб бути більш доступною та економічною.

Автомобіль має поступити в продаж в Індії під назвою Maruti Gypsy на початку 2021 року його очікувана ціна - від 13 500 доларів. Пізніше Suzuki Jimny 5-door може з'явитись і на інших ринках.

Також цікаво: Новенький Suzuki Vitara за 10 тисяч доларів – таке можливо, та є нюанс