Танк, що прикидається джипом: Rezvani Tank Military Edition

12 липня 2018

Броня класу B7, куленепробивні вікна, системи пожежогасіння та димової завіси, посилена підвіска, потужний двигун... бракує лише гусениць.

Американська фірма Rezvani Motors стала відомою після виходу у світ гіперкару Rezvani Beast, однак це не єдине чудовисько у модельному ряду марки. Оновлена версія позашляховика під назвою Tank Military Edition – це справжній монстр у подобі автомобіля.

Rezvani Tank його творці відтепер іменують не інакше, як “екстремальна тактична машина”. Позашляховик отримав бронювання класу B7 (за однією з класифікацій – вищий ступінь захисту від стрілецької зброї) і куленепробивним склом, тепловізором, системою пожежогасіння, пристроєм постановки димової завіси, посиленою підвіскою і тому подібними атрибутами військового автомобіля. Йому б точно згодились нещодавно створені співвітчизниками колеса, що можуть перетворюватись на гусениці.

Читайте також: Військовий Mercedes-Benz G-Wagon MRV 6.2 здатний роззброїти ворога одним лише своїм виглядом

Фото: 2019 Rezvani Tank Military Edition / Rezvani Motors

“Танк”, окрім того, отримав ще й потужний двигун у якості опції. Якщо звичайний Rezvani Tank оснащений оснащується 500-сильним 6,4-літровим V8, то Military Edition можна обладнати знаменитим 717-сильним Hellcat від однойменного суперкара Dodge.

Глава фірми Ферріс Резвані заявив, що екстремальна модифікація Tank – кращий спосіб вижити в умовах апокаліпсису. Щоправда, він обідеться трохи дорожче, ніж шапочка з фольги, мінімум 295 000 доларів. Така сума (а може й більша, якщо з додатковими опціями) не налякала відомого американського хіп-хоп виконавця Кріса Брауна, що вже придбав собі перший примірник Rezvani Tank Military Edition.

Також цікаво: Американці представили Hummer ХХІ століття