Темна тінь: BMW представила особливу версію X7 Dark Shadow Edition

24 липня 2020

Новинку випустять обмеженим тиражем.

Основою для X7 Dark Shadow Edition стала одна з топових модифікацій кросовера – M50i, оснащеного 4,4-літровим V8 потужність у 530 сил, повним приводом і пневмопідвіскою.

Також цікаво: Lexus NX 300h дебютував у виконанні F Sport Black Line Special Edition

Dark Shadow – буквально “темна тінь” і кросовер повністю відповідає такій назві. Особливий BMW X7 доступний лише в одному кольорі кузова – Frozen Arctic Grey, причому весь зовнішній хромовий декор також виконаний у темному кольорі. Крім того, кросовер забезпечили чорними колісними дисками на 22 дюйми.

Інтер'єр кросовера оздоблений поєднанням шкіри merino чорного і темно-синього кольору, а також алькантарою та шкірою nappa таких же відтінків. У базове оснащення BMW X7 Dark Shadow включено широкий список оснащення, зазвичай доступного лише в якості опції: розширений набір водійських асистентів, пакет для холодної погоди, а також особливо комфортні крісла.

Фото: BMW X7 Dark Shadow Edition / BMW

Баварці випустять лише 600 екземплярів X7 Dark Shadow Edition для обраних ринків. Так, США виділено лише 75 таких кросоверів, кожен з яких обійдеться покупцю мінімум у 119 495 доларів. Прийом замовлень в інших країнах відкриють у серпні.

Дивіться також: Porsche поповнила лінійку 911 доступнішою версією