Tesla Cybertruck нарешті показався у передсерійному вигляді на відео

25 січня 2022

Групу блогерів та членів клубу Tesla запросили на завод Gigafactory Texas для знайомства з пікапом, готовим до виробництва.

Дебют концепту Tesla Cybertruck відбувся у 2019 році, за початковим планом старт виробництва призначався на 2021 рік, але з різних причин неодноразово відкладався відтоді. За останніми даними, Cybetruck стане на конвеєр лише наприкінці цього року, а до клієнтів перші екземпляри відправлять вже у наступному.

Дивіться також: Cadillac представив топовий Escalade-V

“Шпигунські” фото та відео Tesla Cybertruck з’явились на форумі Cybertruck Owners Club. Стверджується, що у такому вигляді автомобіль може стати на конвеєр. Електричний пікап залишився з нефарбованим кузовом, але кілька помітних відмінностей від першого концепту.


Cybertruck показався з нефарбованими чорними бамперами, колесами без ковпаків, які були в концепта. Єдиний величезний склоочисник лобового вікна, який Tesla вже показувала раніше, у передсерійного електрокара виявився біля лівої віконної стійки – там, де він буде перекривати огляд водієві. Ілон Маск вже визнавав проблему з розташуванням очисника, але “двірник” залишився на місці.


Також помітні традиційні зовнішні дзеркала заднього виду – у США законодавчо заборонено продавати автомобілі без дзеркал. Як зазначав Маск, замінити їх на камери можна буде опційно, після покупки. А от дверні ручки у Cybetruck так і не з’явились. Стверджується, що пікап зможе впізнавати свого власника при наближенні та автоматично відчинятиме двері.

Фото: передсерійний Tesla Cybertruck / Carscoops

Більше подробиць про пікап Tesla має розкрити вже завтра, 26 січня, під час звітного заходу за результатами минулого року.