У Мережу просочились фото нового Nissan X-Trail

2 квітня 2020

Зображення з бразильського патентного відомства демонструють зовнішність наступного Nissan Rogue, відомого у нас, як X-Trail.

Мінекономіки Бразилії оприлюднило на своєму сайті патентні зображення майбутнього кросовера Nissan X-Trail / Rogue. Кросовер зберіг впізнавані форми актуальної моделі, але став дещо агресивнішим на вигляд.

Дивіться також: Марка Genesis офіційно представила флагманський седан G80 третього покоління

Судячи з зображень, оновлення дизайну для “Ікс-Трейл” виконане в стилі останнього Juke: вузькі фари спереду та ззаду, компактна V-подібна решітка радіатора та “ламані” лінії. Всередині зміни для X-Trail також обмежились незначними корективами, а головна роль в оновленні відведена мультимедійній системі з вертикальним монітором.

Фото: патентні зображення Nissan Rogue / X-Trail 2020 / CNET Roadshow

Мультимедійна система вважається слабким місцем актуальної моделі X-Trail – в неї застарліла графіка та слабкий процесор. Новий комплекс отримає покращений восьмидюймовий дисплей, сучасну навігацію, підтримку Apple CarPlay і Android Auto, а також камери кругового огляду з якісною картинкою. Крім того, оновленому кросоверу обіцяна фірмова система напівавтономного руху ProPilot Assist.

Список силових агрегатів для X-Trail 2020 поки не підтверджений виробником. Однак за попередніми данними, у США Rogue отримає дволітровий мотор VC-Turbo з віддачею у 272 к.с., як у Infiniti QX50. І збереже в гаммі 2,5-літровий атмосферник (172 к.с.). У Європі модель пропонуватимуть з моторами 1.3 DIG-T (160 к.с.) та 1.7 dCi (150 к.с.).


Фото: Nissan X-Trail 2019 / Nissan

Прем’єра новинки була запланована на першу половину цього року, однак через коронавірус багато планів змінилось. Скоріш за все, японська марка проведе онлайн-презентацію нового X-Trail.

Також цікаво: Toyota вивела на ринок електричну версію кросовера C-HR