Українська компанія створила "швидку допомогу" на базі Mitsubishi L200

30 квітня 2020

Українська компанія Reform створила на базі повноприводного пікапа Mitsubishi L200 перший спеціалізований автомобіль екстреної медичної допомоги INFINA, який повинен вирішити проблему з мобільністю медичного персоналу в регіонах, де залишається гостра проблема з дорогами.

У комплектації Invite, яку використовували як основу Reform INFINA, доступна система повного приводу Mitsubishi Easy Select 4WD з трьома режимами: 2H (задній привод для асфальтового покриття), 4Н (повний привод, який можна перевести з режиму 2Н на швидкості до 100 км / год) і 4L (понижений ряд передач, що забезпечує вищий крутний момент під час повільного пересування у складних дорожніх умовах), а жорстке блокування заднього диференціала мінімізує різницю обертів між задніми колесами.

Оснащена Reform INFINA дизельним двигуном об'ємом 2,4 л потужністю 154 к.с. і 6-ступеневою механічною коробкою передач.

Читайте також: GM отримала держзамовлення на поставку медичних вентиляторів на $490 мільйонів

Всередині салон оснащений апаратом ШВЛ, дефібрилятором, в бічних відсіках є 2 кисневі балони об'ємом 10 л (відсік може вмістити балон до 80 л) з двома роз'ємами для подачі кисню пацієнту, а під обшивкою салону проведений газовий трубопровід для подачі газу для медичних потреб.

У салоні високий рівень звуко-, тепло-, віброізоляції, сидіння оснащені ременями безпеки. Тут можуть розміститися два медпрацівники, третя людина може сісти в кабіні з водієм. Покриття підлоги — водонепроникне, антистатичне і стійке до дезінфекційних засобів. Крім цього, передбачені спеціальні пристрої для кріплення медичних приладів та поручні.

Демоверсію швидкої допомоги підвищеної прохідності створювали 9 місяців.

Також цікаво: Концерн Jaguar Land Rover передав медикам 160 автомобілів