В якому стані Tesla Cybertruck потрапляють на аукціони в США

18:50, 25 червня, вівторок

Tesla Cybertruck, як і тисячі інших автомобілів в США, після ДТП потрапляють на аукціон, де згодом отримують реставрацію, або ж стають донорами запчастин для інших автомобілів.

Як передає Autoevolution, з моменту старту продажів Cybertruck, ринок розбитих автомобілів у США поступово починає поповнюватись цими електромобілями, адже власники вантажівок з різних причин, майже щотижня потрапляють в ДТП.

Читайте також: Що написали зловмисники на десятках новеньких Tesla Cybertruck

Подібна доля чекала на цей чорний Tesla Cybertruck: у автомобіля повністю зруйнована передня частина та спрацювали подушки безпеки. Повідомляється, що власник потрапив у лобове зіткнення. Однак, зазначається, що автомобіль все ще на ходу.

Даний екземпляр – представник серії Foundation й має двомоторне виконання. Зазначається, що електромобіль до моменту аварії мав пробіг в 6328 кілометрів. Інформація про орієнтовну вартість автомобіля відсутня, адже страхова компанія досі оцінює, чи є сенс відновлювати автомобіль.

Також цікаво: Як виглядає Tesla Cybertruck "залізної людини": відео

До слова, нещодавно з’явилося повідомлення про продаж на аукціоні абсолютно цілого Tesla Cybertruck. На момент продажу, автомобіль мав пробіг в 42 км, проте, він був затоплений. Вода потрапила майже всюди, тому пікап вийшов з ладу. Однак, знайшлись ентузіасти, які вирішили його придбати за 113 500 доларів і відновити.