Відчуй себе генералом з Hummer H1 від Mil-Spec

5 червня 2018

Він брутальний, як грязюка на полігоні!

Навряд чи у світі знайдеться більш хардкорний воєнізований позашляховик, доступний цивільним, ніж Hummer H1. Та останнє творіння компанії Mil-Spec виводить армійський джип на абсолютно новий рівень брутальності.

Mil-Spec Launch Edition має під капотом 6,6-літровий турбодизель Duramax V8, що продукує 500 кінських сил потужності і 1355 Ньютонметрів крутного моменту, що передається на усі чотири колеса джипа через шестиступінчату автоматичну трансмісію Allison. До 96 км/год масивний позашляховик розганяється за 6,8 секунд, а максимальна швидкість Н1 становить 170 км/год.

Також цікаво: Tesla Model X з тюнінгом виглядає як вершник апокаліпсису

Фото: Mil-Spec Launch Edition Hummer H1 / Сarscoops, Mil-Spec

І хоча ці характеристики помітно кращі, ніж у будь-якого Hummer Н1, що виїжджав з заводу General Motors, версія Launch Edition є лише стартовою. Окрім неї Mil-Spec пропонує ще дві більш потужні комплектації Н1.

Цей Хаммер від Mil-Spec’s має посилену підвіску, захисне покриття кузову, оновлений інтер’єр у якому навіть прописалась аудіосистема JL з підсилювачем морського класу, з'єднанням Bluetooth та кілька роз’ємів USB-зарядки.

Коштує такий генеральський Hummer H1 218 499 доларів, причому замовити його можна у будь-якому кузові: дводверному, чотиридверному, кабріолет чи пікап.

Також цікаво: 2019 Audi Q8: фото і відео за кілька годин до світової прем'єри