Відео: пілоти Формула 1 влаштували перегони на холодильниках

19 березня 2020

Цьогорічний сезон Королівських перегонів відкладений на невизначений термін, гонщики на карантині, але не нудьгують. Принаймі, пілоти команди Aston Martin Red Bull Racing.

Макс Ферстаппен і Александер Елбон з Aston Martin Red Bull Racing влаштували гонки на моторизованих холодильниках по зменшеній копії Альберт-Парку – арені Гран-прі Австралії.

Також цікаво: Лукашенко: порятунок від коронавірусу – трактори

Бувати на свіжому повітрі (уникаючи соціальних контактів) та намагатись займатись звичними справами в умовах карантину радять навіть лікарі. А для професійних спортсменів ще більш важливо підтримувати свою форму. Тому команда Red Bull влаштувала своїм чемпіонам міні-турнір на міні-машинках. Навіть не машинках, а холодильниках з моторчиком та колесами.

Траса, на якій змагаються Ферстаппен та Елбон, в точності повторює усі повороти треку Гран-прі Австралії. Оскільки саме Гран-прі Австралії було скасовано через коронавірус. Гонщики осідлали верхи кумедні холодильні ящики з 80-кубовими 1,5-сильними моторчиками, досить жвавими з вигляду.


Пілоти Формули 1 подолали по три кола, причому бій вийшов видовищним і кумедним. Ферстаппену вдалося обійти Елбона і першим перетнути фініш, після чого останній жартома заявив, що незадоволений налаштуваннями свого “боліда” і звинуватив у своїй поразці механічні проблеми “машини”.

Дивіться також: Від 1 до 11 мільйонів доларів: найдорожчі автомобілі аукціонів Amelia Island 2020