Volkswagen представив міні-кемпер на базі нового Caddy

3 вересня 2020

Туристична версія моделі отримала назву Caddy California, на честь старшого мінівена.

Підрозділ комерційних автомобілів компанії Volkswagen представив новий кемпер Caddy California, що став наступником багатофункціональної моделі Caddy Beach.

Також цікаво: Hyundai Tucson 2021 показали офіційно: прихильники шоковані

Caddy California базується на новому Caddy п'ятого покоління. Новинка надійде в продаж до кінця цього року, а наступного з’явиться версія з подовженою колісною базою – вона буде на 30 см більшою за звичайний Caddy і матиме довжину у 4853 мм.

Кожна деталь інтер’єру ретельно продумана, аби допомогти або не заважати любителям мандрів почуватись комфортно будь-де і будь-коли. Вбудоване розкладне ліжко з пружинним матрасом забезпечує такий же високий рівень комфорту для сну, як ліжка в T6.1 California та Grand California на базі Crafter. Воно має габарити 1980х1070 мм, а у складеному вигляді зменшується втричі і розміщується над багажним відділенням.

Volkswagen Caddy California забезпечений вбудованою міні-кухнею, газовий балон для плитки ємністю менше 2 кіло, розміщений у захищеному вентильованому ящику.

Вперше на подібній моделі застосований великий панорамний дах площею 1,4 м кв. Спеціальні жалюзі для вікон дозволяють залшити вентиляційні проміжки і вбережуть від небажаних гостей (дрібних тварин, пташок, ос чи інших комах) в салоні. У комплект оснащення включено два легких похідних стільця, що складаються у нішу під ліжком. Модульний намет, що можна під’єднати до задніх дверцят авто, можна буде придбати, як додаткову опцію.

Спеціальний додаток California on Tour для пристроїв на Apple iOS і Android, полегшить життя в подорожах. Він містить корисну інформацію про кемпінги та майданчики для стоянки, станції водопостачання та утилізації відходів, активне дозвілля та функції Caddy California.

Фото: Volkswagen Caddy California 2021 / Volkswagen

Caddy California забезпечений 19 системами допомоги водієві, серед яких є Trailer Assist для допомоги під час руху з причепом.

Caddy California оснащується новими екологічними турбодизелями з подвійним каталітичним нейтралізатором. Двигуни TDI будуть доступні з двома рівнями продуктивності: 75 к.с. та 122 к.с. За доплату кемпер можна буде оснастити системою повного приводу 4MOTION.

Читайте також: Стало відомо, коли новий Mercedes S-Class отримає гібридну версію та виконання Maybach і AMG