Xiaomi готується випускати автомобілі

29 червня 2020

Компанія Xiaomi в майбутньому може здивувати не тільки своїми ґаджетами. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Weibo компанія опублікувала черговий постер. І красується на ньому не смартфон або планшет, а силует автомобіля.

Зображення швидко розлетілося всіма новинними ЗМІ, викликавши бурхливе обговорення інтернет-спільноти. Крім силуету автомобіля, що нагадує Suzuki Jimny, на постері є напис, який в перекладі означає: “Створити автомобіль? Так, ми серйозно!” Xiaomi ніколи не була помічена в жартах настільки глобального масштабу. Та й інтерес китайського гіганта до автопрому помічено давно.

Читайте також: Електричний скутер Xiaomi, що вміщується в рюкзак, вже можна купити

Так, наприклад, в 2019 році Xiaomi інвестувала в компанію Xiaoeng Motors, що спеціалізується на виробництві електрокарів. А в цьому році ще одна автокомпанія під назвою Shaghai of Botai розповіла про початок співпраці з Xiaomi.

На жаль, доведеться чекати офіційних заяв від компанії Xiaomi. Можливо, це буде зовсім не автомобіль, а якийсь модний і сучасний ґаджет, призначений для використання в транспортних засобах.

Також цікаво: Користувачів гіробордів та cігвеїв можуть прирівняти до велосипедистів