Як автограф колишнього ведучого Top Gear Джеремі Кларксона може допомогти ЗСУ

29 вересня 2022

Колекційні підписи легендарних британських телеведучих розіграють, щоб придбати для бійців ЗСУ пікап та інші корисні речі.

Ексклюзивні автографи Кларксона, Мея і Хаммонда будуть розіграні заради збору коштів на потреби ЗСУ. Унікальність саме цього артефакту полягає в тому, що він датується 2013-м роком, коли тоді ще ведучі найбільш популярного автошоу планети Top Gear (зараз в ньому знімають інші люди) завітали до України напередодні тимчасової окупації Криму.

Джеремі Кларксон підтримує Україну – на початку вторгнення росії він досить грубо висловився у бік путіна, а також суттєво допомагав ЗСУ: відправляв пікапи та гуманітарку. А тепер навіть його підпис допоможе нашій армії – кошти, отримані з продажу цих автографів, підуть на придбання пікапу для піхотинців в/ч А7085, а також на купівлю деяких інших корисних речей для 241-ї бригади.

До речі найкращий автомобіль 2021 року за версією Джеремі Кларксона

Історія візиту ведучих Top Gear дивним чином тісно переплітається з подіями цього року. У 2013 році, всього за кілька місяців до подій у Криму, британці відвідали Ялтинський палац та проїхались на авто Балаклавською базою підводних човнів.

Після цього Джеремі та його команда поїхали на північ нашої країни, попили пивка у Миколаєві, дорогою на Київ.

Візит знаменитих британців не афішувався, однак фанати програми, які заснували сайт TopGir, стали одними з перших, хто розповів про їх візит. Їх зустріч з Кларксоном, Меєм та Хаммондом відбулась у селі Митниця, в 30-ти кілометрах від Києва, біля українського ресторану.

Під час візиту до Києва “топгірівці” покатались на автодромі “Чайка”, яку навесні 2022-го року розбомбили рашисти. Потім знімальна група вирушила до Чорнобиля, звідки окупанти невдало наступали на столицю. Отож, якщо подивитися на маршрут руху британців наприкінці 2013-го року, виходить, що майже всі локації, де вони були, у той чи інший спосіб постраждали від навали орків. Втім, вцілила частина історії – автографи всіх ведучих Top Gear.

Якщо ви хочете стати власником ексклюзивного набору автографів, достатньо задонатити 100 гривень одним платежем на спеціальний рахунок в Монобанку. Можна і більше – так шанси на виграш збільшуються. Зібрана сума буде витрачена на придбання автомобіля та амуніції.

Посилання на Банку, в якій збираються кошти, тут.

Номер картки у Монобанку: 5375 4112 0113 2300

  • Для того, щоб взяти участь у розіграші, під час перерахування коштів в полі “ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ” вкажіть свої ім’я та прізвище, а також контакт, за яким можна з вами зв’язатися. Це може бути електронна адреса, номер телефону чи нік в інстаграмі.
  • Дата розіграшу: 1 листопада.
  • Прямий ефір визначення переможця транслюватиметься на YouTube каналі TopGir о 12:00.
  • Окрім 1-го місця, TopGir розіграє кілька ексклюзивних призів для першої п’ятірки переможців. Які саме – дізнаєтесь у день розіграшу.